Als u op die zondag naar P3 in Purmerend gaat, tussen 16.00 uur en 20.00 uur, wordt u verrast met heerlijke gerechten. Onder het genot van gezelligheid en muziek proeft u de heerlijkste gerechten.

Exclusief voor u kookt, bakt, stooft of grillt een keur aan Waterlandse bedrijven en instellingen overheerlijke gerechten.

Eénmaal per jaar verandert P3, het cultureel centrum van Purmerend, in een verzamelplaats voor lekkerbekken, muziekliefhebbers, kookgekken en kook kunstenaars.

De 2e editie van de Waterlandse Cook Out is dan een feit. Net als de voorgaande editie wordt het een wedstrijd om het beste, leukste, origineelste gerecht, tussen diverse bedrijven en instellingen uit onze Waterlandse omgeving.

En net als vorig jaar wordt dit natuurlijk gedaan ter ondersteuning van een aantal Waterlandse goede doelen. Direct na de vorige editie werden de Waterlandse Voedselbank, Hospice Thuis van Leeghwater en het dit jaar jubilerende Hertenkamp Purmerend (60 jaar), ondersteund met een gift uit de opbrengsten.

In 2017 zullen de goede doelen worden gekozen onder het thema:

Kansen voor kinderen

In het kader van dit thema kunnen nog goede doelen in Waterland worden voorgedragen aan de organisatie: Rotaryclub Purmerend Polderland.

Het bijzondere aan deze Waterlandse Cook Out is natuurlijk ook de deelname door bedrijven en instellingen met hun teams. Zij laten zien dat zij niet alleen op hun (vak) gebied hun mannetje staan, maar ook als het op koken aankomt van goeden huize komen. Het wedstrijd element is aanwezig door nominatie voor prijzen als beste gerecht, maar bijvoorbeeld ook voor de hoogste verkoopopbrengst.

In 2016 ging het bedrijf Groenhart uit Purmerend er met de 1e prijs voor het mooiste en lekkerste gerecht vandoor. De prijs voor de hoogste verkoop opbrengst was, na een nek-aan-nek race tussen Rodi Media en de Ascoba/van Dijk financiële Diensten,  uiteindelijk gewonnen door Rodi Media.

Inmiddels hebben zich alweer vele bedrijven en instellingen aangemeld om mee te mogen dingen naar de prijzen in de Waterlandse Cook Out 2e editie.

Groenhart Purmerend; Johan Meure Purmerend; ……………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………..

Is uw belangstelling gewekt om deel te nemen met uw bedrijf of instelling, wacht dan niet te lang en laat die kans niet voorbij gaan om mee te doen. Laat door uw deelname zien dat uw bedrijf of instelling maatschappelijk betrokken is. Uw deelname zorgt ook voor teambuilding en samenhorigheid.

Reacties en deelname opgaven via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/WaterlandseCookOut/

Waterlandse Cook Out